Kookworsten en hammen

Productie van kookworsten en hammen

Gekookte worstsoorten hebben als gemeenschappelijk kenmerk dat ze geproduceerd worden met rauw vlees. Dat kan zowel runds-, varkens-, kalfs- of paardenvlees zijn, maar ook een combinatie van deze soorten vlees.

Tijdens het bereidingsproces worden kruiden, specerijen en andere smaakmakers toegevoegd. Waarna ze vervolgens worden gekookt. Opgelet : Kookworsten zijn beperkt houdbaar.

Willy Naessens Food Production produceert momenteel diverse soorten hammen of kookworsten:

  • Hespenworst
  • Kalfsworst
  • Lunchworst
  • Montagnardworst
  • Bierworst
  • Champignonworst
  • Parijse Worst
  • Boterhamworst
  • Strasbourg
  • Vleesbrood
  • Kidsworst

Naast kookworst produceert Willy Naessens Food ook diverse soort ham:

  • Ontvette ham
  • Barbecue ham
  • Ambachtelijke beenham
  • Kippenfilet
  • Kippenfilet met tuinkruiden
  • Serrano ham

Wenst u één of meerdere van deze soorten kookworst of ham te verkopen? Aarzel dan niet ons te contacteren. Willy Naessens Food kan instaan voor de productie, het snijden en verpakken én het verdelen van de kookworsten en hammen naar uw winkel(s)!